Kapcsolat

Amerikai honlapkészítés

Az USA-ban készült weboldalak leginkább egyszerűségükről híresek. Természetesen, ennek is vannak fokozatai, melyet főként a weboldal témája határoz meg.

Az amerikai weboldalak egyszerűsége főként az amerikai mentalitásra vezethető vissza. Ők szeretik azonnal látni a lényeget, valamint a lehetőségeket, hogy képesek legyenek gyorsan dönteni arról, érdemes-e azon az oldalon böngészni.

Az amerikai emberek célirányosságát az a típusú rendszer határozza meg, illetve generálja, aminek legjobb példája az amerikai oktatás kultúra. Bár európai szemmel nézve ez kissé furcsa, sokan pedig el is ítélik, de mégis meg vannak a maga előnyei annak, hogy már kisiskolás korban is a célirányosság a meghatározó, amikor szakmai fakultációkat választanak a kisgyermekek.

Lehet, hogy kissé eltér a tárgytól a fenti bekezdés, mégis ez az alapvető hozzáállás az oka, hogy ez a típusú kultúra tükröződik vissza az amerikai weboldalakról.

A menükiosztás egyszerű, egy pillanat alatt átlátható. A főbb hírek, illetve cikkek bevezetői megtalálhatók a főoldalon, általában sok képpel illusztrálva annak érdekében, hogy egyetlen szempillantás alatt a legtöbb információt szolgáltassa.

Az amerikai weboldalak egyszerűségének legfőbb szemléltető példái a zenei weboldalak, melyek már odáig jutottak egyszerűségükben, hogy szinte semmi nem zavarja meg a látogatót. Szinte csak a zeneszámok, néhány fotó és videó, valamint esetleg hírek vagy blog található, de ez sem minden esetben.

Ennek ellenére, ezek a weboldalak látogatottak, a látogatók elégedettek, hiszen több információra nincs is szükség, arra ott vannak a rajongói oldalak. Ez az egyszerűség csúcsa, és mégis célszerű.

Az amerikai stílusú weboldalak világszerte népszerűek és más régiókban is kezdenek elterjedni. Ennek alapvető oka valószínűleg rohanó életstílusunkban rejlik, mely által roppant célszerű, ha legrövidebb idő alatt megkapjuk a legtöbb információt arra vonatkozólag, hogy érdemes-e azon a bizonyos weboldalon tovább keresgélni.

Hazánkban is egyre több olyan weboldal készül, melynek stílusa amerikai mintán alapul, hiszen áttekinthetősége és egyszerűsége kényelmessé teszi ezek böngészését.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank