Kapcsolat

Grafika és arculattervezés

Tudtad, hogy ha a kiadványaidban rossz a megjelenés azzal vásárlókat veszítesz el?

Az ember vizuális lény! Az alapján ítél és azt hiszi el amit lát. Mit gondolsz az te terméked, szolgáltatásod vagy éppen céged milyennek látják?

Reklámanyagaidban, weboldaladon rendkívül fontos, hogy a felhasznált grafikai elemek is a profizmust és a minőséget mutassák a piacod felé! Aki az anyagaiddal találkozik tudat alatt már az első pillanatban eldönti, hogy milyen lehet a minősége annak amit kínálsz.

Ahogy első látásra kialakul pusztán a külső alapján véleményünk embertársainkról ugyanúgy döntő szerepet játszik a vizualitás az üzletben is.

Logótervezés

Az logó célja, hogy a vásárló be tudja azonosítani a márkát. Az ismert logó bizalmat kelt a vásárlóban, személyesebbé teszi a kapcsolatot a fogyasztó és a gyártó között. Az ismertebb cégembléma önmagában is hatékony marketing eszközzé válik.

Nem is kérdéses, hogy a vállalkozásodnak szüksége van logóra, határozott arculatra. A kérdés az, hogy a te vállalkozásodnak milyenre van szüksége!

A logótervezés menete.


Első lépésként egyeztetjük, hogy milyen típusú logóra van szükséged, mit szeretnél a logóval éreztetni, bemutatni a piacodnak.

Egyeztetjük a színvilágot, a hangulatot és a logó feliratát, valamint ha igény van rá akkor a logó figurájának tulajdonságait.

Ezután elkészítünk minimum 4 logó tervezetet amelyet e-mailben elküldünk. Ha nem sikerül elsőre tökéletesen eltalálnunk ízlésed akkor az ár tartalmaz egy egyszeri módosítást is. Ez esetben csak visszaküldöd azt amelyik a leginkább közel áll az elképzeléseidhez és az instrukcióid alapján elkészítjük annak további változatát is.

Csak akkor kell fizetned ha elégedett vagy a munkánkkal!

A logótervezési munkánkra 50% előleget számlázunk, ami a munkadíjat tartalmazza. A fennmaradó részt csak a sikeres logótervezés után, az átadás-átvételt követően számlázzuk. Ügyfeleink 97%-ban elégedettek munkáinkkal, de azért nagyon ritkán előfordulhat, hogy nem sikerül a megrendelő elképzeléseit megvalósítani. Ha a második fázisban sem sikerül olyan logót készítenünk ami megfelel neked akkor csak az 50% előre befizetett munkadíjat tartjuk meg az addigi tervezési munkáért és mivel a kész logó nem kerül átadásra ezért nem számlázzuk ki a teljes díjat.

A logót a következő formátumokban adjuk át: psd (photoshop szerkeszthető változat), eps (vektoros fájltípus amit bármekkora méretben felhasználhatsz), ttf (betűtípus fájl), jpg és bmp (képi fájlok).

 

Néhány tipp mielőtt logót rendelsz:

 • Fontos, hogy 2-3 szóban le tudd írni azt a hangulatot amit vásárlói felé szeretnél éreztetni. Például:

  • Tradicionális
  • Különleges minőség
  • Olcsó árak
  • Rugalmasság
  • Fiatalosság
 • A logók többsége általában csak 1-3 színt tartalmaz azért, hogy minél több formátumban és módon felhasználható legyen. Ennél több szín, vagy színátmenet használata nem javasolt, de a kész logó később már könnyen átalakítható árnyékolt, szín átmenetes változatra.
   
 • Ha figurát is szeretnél akkor nem érdemes abban gondolkodni, hogy közvetlenül utaljon a termékre vagy a szolgáltatásokra. A lényeg, hogy egyedi és stílusos legyen. A figura elsődleges célja nem az, hogy bemutassa a szolgáltatásaidat, hanem, hogy könnyen felismerhető, beazonosítható legyen a vásárlónak.

Amiben tudunk segíteni neked:

 • logótervezés
 • névjegykártya tervezés
 • levélpapír, boríték, mappa és egyéb irodai cikkek céges arculathoz igazítása
 • internetes arculat
 • plakát, szórólap és más nyomdai kiadványok tervezése
 • könyv és CD borítók tervezése
 • egyéb reklámtermékek tervezése
 
ajánlatkérés
 
  Honlapkészítés árajánlat
  KÉRJ AJÁNLATOT
  ONLINE


 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank