Kapcsolat

Saját CMS készítés és előnyei

Vannak cégek, akik már jó előre tudják, hogy több honlapot fognak készíteni saját maguk, illetve mások számára. Az ő esetükben érdemes elgondolkodni a saját fejlesztésű CMS lehetőségén, hiszen ennek számtalan előnye van.

Természetesen, szükség van egy roppant jó szakemberre, aki képes létrehozni azt a rendszert, amire szüksége van a cégnek, valamint előre meg kell tervezni, hogy hány honlap szerkesztése után válik rentábilissá egy saját fejlesztésű rendszer.

A saját fejlesztésű CMS hátránya az időintervallum, amit a fejlesztés és a tesztelés ideje tesz ki, ám a bele fektetett idő és energia sokszorosan megtérül a későbbiek során.

Egy saját fejlesztésű CMS legnagyobb előnye, hogy pontosan a saját igények szerint van létrehozva, tehát nagy valószínűséggel, a felhasználónak nem lesz olyan gondja, hogy ha egy kicsit másként működne, már tökéletes is lenne.

Amennyiben a programozó hosszútávon dolgozik a CMS létrehozásán, akkor az ilyen esetekben könnyedén tudja korrigálni a funkciókat, míg végül egy olyan CMS jön létre, ami egészen pontosan az igényeink szerint működik.

Éppen ezért, érdemes a tesztelési időszakban olyan felhasználónak használnia a rendszert, aki a későbbiek során is ezzel foglalkozik, hiszen ő pontosan látja, hogy mire van szükség. Ezáltal a tesztelési időszak a legrövidebb időre zsugorítható.

Amikor valakiben felmerül a gondolat, hogy saját fejlesztésű CMS-t hozzon létre, de bizonytalankodik a választást illetően, érdemes végiggondolni bármilyen hasonlatot.

Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, amikor az embernek van egy használati tárgy a kezében, amit nagyon sokszor használ. Ezt a használati tárgyat megveheti készen az üzletben, de elkészíttetheti olyanra, ami egészen pontosan a saját körülményeihez, igényeihez van igazítva.

Itt nem kizárólag a kényelemről van szó, sokkal inkább a használhatóságról, a gyorsaságról és a pontosságról. Amikor egy használati tárgy hajszálpontosan úgy működik, ahogy arra szükségünk van.

Ez roppant sok időt, energiát takarít meg, és természetesen, kényelmes is. Pontosan ezt nyújtja egy saját fejlesztésű CMS.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank