Kapcsolat

Google Adsense

A Google AdSense kitűnő célzott reklám lehetőség azoknak a termékeket és szolgáltatásokat kínáló honlap tulajdonosoknak, akik azonnali tevékenységet, vásárlást, stb. szeretnének elérni honlapjukon, illetve márkaépítésre szeretnék használni a hirdetést, hiszen a Google AdSense segítségével gyorsan és célzottan a köztudatba lehet kerülni.

A Google AdSense hirdetések megjeleníthetők a keresőkben egy-egy lekérdezés kapcsán, illetve a Google teljes tartalmi hálózatán, többek között olyan releváns honlapokon, melyek a hálózat részét képezik és alkalmasak a hirdetések megjelenítésére.

A Google Adsense hirdetési költségei is igen kedvezők a hirdetők számára, hiszen a hirdetés díja nem időintervallum függvénye, hanem kattintás alapú, tehát valóban a célba érkezett látogatók után kell fizetni, akikből jó eséllyel vásárló lehet, hiszen ez már csak a fogadó oldal minőségének függvénye.

A Google AdSense a tartalmi hálózatnak azon részére, melyeket az egyéni honlapok alkotnak, bevételi forrásként szolgálhat, hiszen minden egyes kattintás után, melyet a látogató megfinanszíroz, a hirdetést tartalmazó honlap tulajdonosa arányosan részesül a Google által.

Ahhoz, hogy Google AdSense által bevételhez lehessen juttatni egy honlapot, több dologra van szükség. Nyilvánvaló, hogy sok kattintás csak sok látogató alapján lehetséges, tehát elsősorban látogatottá kell tenni az oldalt.

Amennyiben egy közepesen erős területre létrehozott honlap oly módon van optimalizálva, hogy az a saját kulcsszavaira egy-egy lekérdezés révén a Google első oldalának felső régiójában jelenjen meg, valamint biztosítva van egy viszonylag magas látogatottság, akkor érdemes Google AdSense hirdetésekre bevételt alapozni, bár meggazdagodásra senki ne számítson, ez jó esetben is pár ezer forintot jelent havonta.

Ahhoz, hogy egy honlap tulajdonos viszonylag jó bevételeket teremtsen Google AdSense hirdetések megjelenítéséből, ahhoz több különböző kategóriában kell honlapot létrehozni és optimalizálni.

Hosszú távra tervezők számára érdemes 10-15 honlapot létrehozni, illetve többet, hiszen nem minden honlap képes előrekerülni a keresőkben, vagy egy-egy témáról később kiderülhet, hogy nem bizonyult jó választásnak.

Ilyen mennyiségű honlap létrehozása is elég sok időbe telik, valamint a keresőben való előrejutás is sok törődést igényel. Mondhatjuk, hogy 15 sikeres honlap futtatása garantál annyi bevételt a Google AdSense által, ami ma egy középkategóriás fizetésnek felel meg hazánkban.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank