Kapcsolat

Google adwords

A Google AdWords egy olyan alkalmazás, melynek segítségével tökéletesen célzott reklámkampányt hozhat létre bárki annak érdekében, hogy gyors forgalomnövekedést érjen el saját területén.

Napjainkban ott tartunk, hogy az e-kereskedelem folyamatosan növekszik, ezért érdemes nagy erőkkel elősegíteni az internetes reklámkampányok hatékonyságát. A Google AdWords segít a felhasználónak tökéletesen célzott kampányt létrehozni.

A létrehozott hirdetést a Google megjeleníti saját rendszerében, valamint hirdetési hálózatában. A program hatalmas előnye, hogy kizárólag a felhasználók után kell fizetni a hirdetésért, tehát kattintásonként kerül meghatározott összegbe a hirdetés. Ügyesen létrehozott hirdetés esetében ez maximálisan kihasználható, és sokkal hatékonyabban megtérül a hirdetés ára, mint egyéb hirdetési lehetőségek esetében.

A jól megírt hirdetés első lépése a megfelelő kulcsszavak kiválasztása annak érdekében, hogy valóban azok számára jelenjen meg a hirdetés, akik célzottan azt a terméket vagy szolgáltatást keresik.

A kulcsszavak kiválasztásakor nagy segítség lehet a kulcsszó választó eszköz, mely ötletekkel szolgálhat, valamint megadja egy-egy kulcsszó globális havi keresési forgalmát, mely által hatékonyabb kulcsszavakat tudunk választani.

A Google AdWords alkalmazás akkor van teljesen ésszerűen kihasználva, ha a kattintást követően az érdeklődő egy tökéletesen kialakított érkezési oldalra jut.

Az érdeklődőből, ezáltal potenciális vásárló lesz. Minél tökéletesebb az érkezési oldal, annál hatékonyabb a hirdetés költség-megtérülési aránya.

Hatalmas előnyt jelent a többi hirdetési lehetőséggel szemben, hogy a hirdetés bármikor módosítható, valamint a költségkeret is változtatható, továbbá fizetés tekintetében nincs alsó limit, és a napi limitet saját maga határozhatja meg, mely szintén előnyt jelent a többi lehetőséggel szemben a kisebb vállalkozások számára is.

A Google Analitics segítségével megvan a lehetőség a hirdetés analizálására és tökéletesítésére. Így ezt a két alkalmazást érdemes együtt használni a maximális kihasználtság érdekében.

A Google AdWords program ma már azt is lehetővé teszi, hogy a hirdetést regionálisan behatárolja a hirdető, ami nagy könnyebbség a kiskereskedők számára, hiszen így még biztosabb, hogy a látogatóból valóban vásárló lesz.

Ez az alkalmazás nagyszerű lehetőség, ha valóban tökéletesen van megtervezve és kivitelezve.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank