Kapcsolat

Meddig fog tartani a Google mánia a honlapkészítésben?

Erre a kérdésre nem igazán lehet egyértelmű választ adni, még felmérési adatok ismeretében sem, hiszen a minőség és a folyamatos fejlesztések mellett nagyon sok kérdésben szerepet játszik az alapvető emberi tulajdonság, miszerint igen nehezen változtatunk bármiben, ami eddig bevált.

Ahhoz, hogy saját véleményt formálhassunk ezzel kapcsolatban, rálátásunk kell, hogy legyen a Google láz alapjára, hogy honnan indult az egész folyamat.

Már a vállalkozás kezdetekor fel lehetett figyelni arra, hogy a cégalapítók stratégiája teljesen más, mint versenytársaié, és ez a mai napig sem változott. Míg a többi kereső a reklámbevételeket tartotta elsődlegesen szem előtt, addig a Google teljesen tiszta felülettel bírt, és teljes figyelmét a fejlesztéseknek szentelte, hogy a legjobb lehessen a piacon.

Igen rövid idő alatt hatalmas adatbázist tett elérhetővé, majd ennek létrejöttekor döntöttek úgy, hogy kihasználják az online marketing nyújtotta lehetőségeket, és szintén rövid idő alatt hatalmas bevételekre tettek szert. A reklám stratégiáik is teljesen egyedülállóak voltak, így sikerült rövid idő alatt hatalmas mennyiségű hirdetőt megnyerniük.

Bár az elégedettség adott volt a felhasználók részéről, a fejlesztések rohamtempóban folynak folyamatosan, egyre több területen szolgálva ki a közönséget.

Jelenleg rendelkezésünkre áll a Google keretein belül térkép és útvonaltervező, hírgyűjtő szolgáltatás, ingyenes levelezőprogram, azonnali üzenetküldési lehetőség, könyvkereső, képkereső, videókereső, blogkereső szolgáltatás, és még sok más hasznos szolgáltatás, melyet a Google fejlesztése révén érhetünk el.

A Google nem változtat jól bevált stratégiáján, folyamatosan történnek új fejlesztések, mely egyértelműen a cégvezetők legfontosabb nézőpontját tükrözi.

Semmi nem utal erre jobban, mint az a tény, hogy folyamatos felajánlás van a cégvezetők részéről a munkatársak felé, mely szerint horribilis prémium jár annak a dolgozónak, aki a legkiemelkedőbb ötlettel áll elő a következő fejlesztési időszakra vonatkozóan.

Figyelembe véve, hogy a Google versenytársainak nagy része nem igazán tanult a jó példából, és közel nincs olyan szinten a fejlesztés mértéke sehol máshol, csak a Google-nál, nem valószínű, hogy a Google láz valaha is csitulni fog.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank