Kapcsolat

Elindult a Google Pingvin 2.0

2013-06-04 21:18:24

Matt Cutts, a Google vezető mérnöke tegnap azt nyilatkozta, hogy elindult a Pingvin 2.0 algoritmus frissítés. A következő generációs Pingvin-frissítés átfogóbb és mélyebb, mint az elődje. A működéséről egyenlőre még nem ismerünk adatokat, de az látható, hogy ismét weboldalak tűntek el.
A napokban arra lehettünk figyelmesek, hogy a konkurencia, jobb vagy éppen rosszabb esetben a mi weboldalunk is feljebb vagy éppen lejjebb került a google találati listáján.

Az oka pedig az, hogy a google beélesítette új algoritmusát, mely segítségével leginkább a linkfarmok, linkgyűjtemények helyezés befolyásoló erejét célzott csökkenteni.
Mivel linkkatalógus linkje Önnek is van, ezért érdemes ellenőriznie honlapja pozícióját a keresőben.

Szerencsére a google webspam ellen folytatott harca egyáltalán nem befolyásolta a minőségi, pr cikkekbe ágyazott linkek erejét. Reméljük az Ön honlapjára sem volt negatív hatással az algoritmus fejlesztés, ha még is kezelje mihamarabb értékes, pr cikkekbe ágyazott linkekkel.

 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank