Kapcsolat

Így változtathat egyszerűen a Facebook küllemén

2013-04-21 16:25:11

Meglephetjük ismerőseinket, ha képernyőnkön olyan Facebookot vagy egyéb weboldalt mutatunk, amilyet eddig még biztos nem láttak.

 

Egy weboldal küllemének egyik meghatározó tényezője a site-on használt betűtípus. Ha ez valamiért nem tetszene, vagy egyszerűen csak egy számunkra jobban olvasható betűtípust szeretnénk, nincsen szükség az oldal átprogramozására, elég egy Chrome-bővítményt, a Font Changert telepíteni.

A bővítmény letöltése és települése után megjelenik az ikonja a felső eszközsávban. Ha ezután fellépünk bármelyik weboldalra, így például a Facebookra, elég az említett ikonra kattintanunk, majd a megjelenő ablakban elvégezhetjük a változtatásokat. Több tucatnyi font közül választhatunk, s hogy könnyebb legyen a dolgunk, valamennyi betűtípusról előnézetet is látunk.

Változtathatunk a betűk nagyságán, vastagságán, sőt akár dőltbetűssé is tehetjük az oldalt.

Ha felül a Custom Settings van beállítva, akkor csupán az adott oldal veszi át az új fontot, azonban a Global Settingsnél valamennyi nyitott és ezután megnyitandó oldalunkon is ilyenek lesznek a betűk.

Akár még az ismerőseinket is megviccelhetjük egy ilyen „átdizájnolt” Facebookkal, mondván: nézd csak, nálam ilyen a Facebook.

 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank