Kapcsolat

Szűrné a Twittert és a Facebookot is az iráni rendőrség

2013-04-21 16:24:59

Egy új szoftver segítségével hatékonyabban ellenőriznék az internetes közösségi fórumokat, de persze továbbra is blokkolni fogják az ellenzékkel kapcsolatban álló honlapokat.

Teheráni lapok szombaton idézték Eszmail Ahmadi Moghadam tábornokot, akinek szavai szerint a kifejlesztés alatt álló szoftver révén megakadályozható lesz, hogy iráni polgárok "rosszindulatú tartalmakkal" konfrontálódjanak a neten. Ugyanakkor a szoftvernek köszönhetően élvezni fogják a világháló áldásait - tette hozzá.

A rendőr tábornok nem közölte, mikor kezdik alkalmazni az új szoftvert. Arról sem ejtett szót, mely közösségi oldalakat érintené a bevezetése. Iránban a Facebook és a Twitter számít a legnépszerűbbnek. Az irániak nagyrészt szabadon férhetnek hozzá az internethez,m a hatóságok csupán néhány olyan honlapot blokkolnak, amely kapcsolatban áll az ellenzékkel, továbbá olyanokat, amelyeket "erkölcsileg romlottnak" tartanak.
 

 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank