Kapcsolat

Honlapkészítés kis és közepes vállalkozások számára

Gyorsan szeretnél egy könnyen használható és hatékony weboldalt, vagy komplex webes megoldásra van szükséged? Bármelyik legyen is, tudunk neked segíteni:

 • Van kész honlap rendszerünk amivel nem csak egyedi és hatékony lesz a honlapod, hanem te magad tudod szerkeszteni annak tartalmát. Ez a Webfix nevű rendszerünk, alacsony és egyszeri díjért.

 • Választhatsz egyedileg programozott honlapot is, ekkor minden funkciót kifejezetten a te igényeid alapján, a te vállalkozásodhoz készítünk el.

 

Olyan weboldalt szeretnél aminek a tartalmát te is könnyen és gyorsan tudod módosítani?

 

HonlapkészítésMa már rengeteg olyan rendszer létezik ami lehetővé teszi, hogy saját magad kezeld oldalad tartalmát. Ám ezek a rendszerek sokszor túl bonyolultak, drágák vagy nehézkesen kezelhetőek. Többek között erre nyújtunk megoldást a Webfix honlapkészítővel.

Egyszerű kezelhetőség.
A legtöbb vállalkozásnál a weboldal kezelését nem informatikus vagy programozó látja el, nagyon gyakori, hogy a titkárságról valaki vagy éppen maga a cégvezető az akire ez a feladat hárul.

Ezért nagyon fontos volt a WebFIX rendszer elkészítésénél, hogy programozói ismeretek nélkül, alapvető számítógépes tudással is könnyen és gyorsan szerkeszteni tudd weboldalad.

Olyan egyszerűen szerkesztheted weboldalad mintha csak egy szöveges dokumentumot készítenél!
 

Pontosan mit tud, mit nyújt ez a megoldás?

 

 • Profi és egyedi grafika. A weben megjelenő arculatot kifejezetten a te vállalkozásodnak megfelelő megjelenéssel alakítjuk ki.
   
 • A menüpontokat te tudod létrehozni és szerkeszteni. Te hozhatod létre, szerkesztheted vagy törölheted a menüpontokat és az almenüpontokat, illetve a rejtett oldalakat. A menüpontok sorrendjét te állíthatod be, így bármikor átrendezheted weboldalad.
   
 • Honlapod tartalmát egyszerűen szerkesztheted. A létrehozott oldalak tartalmát egy egyszerű "word" szerkesztőhöz hasonlatos felületen tudod elkészíteni olyan könnyedén mintha csak egy office dokumentumot készítenél!
   
 • Galériával egészítheted ki weboldalad. Képeket tölthetsz fel az oldalakra, úgy, hogy a rendszer automatikusan előnézeti kis képet generál és amikor a látogató rákattint akkor látja a nagyobb méretű változatot.
   
 • Maximálisan keresőbarát weboldal. Weboldalad minden olyan lehetőséget megad amivel tökéletesen keresőbarátra készítheted el a tartalmat, így több látogatód lesz.
   
 • Jelszóhoz kötött oldalakat hozhatsz létre. Ügyfeleid számára korlátlan számban készíthetsz azonosítókat, jelszavakat amelyekkel a jelszóval védett oldalakhoz hozzáférnek.
   
 • Rejtett oldalakat hozhatsz létre. Ezek az oldalak nem szerepelnek a menüsorban csak ha te megosztod akkor érik el látogatóid. Használható hírlevél feliratkozás utáni köszönő oldalakhoz, belső tartalmakhoz, stb.
   
 • Fájlokat tölthetsz fel és oszthatsz meg látogatóival. Nincs szükség ftp vagy más programra, egyszerűen az adminisztrációs felületen feltölthetsz dokumentumokat vagy más fájlokat és ezeknek a letöltési linkjét könnyedén el is tudod helyezni weboldalad tartalmában.
   
 • Belső kereső. A weboldalon elhelyezünk egy szabadszavas keresőt ami az összes publikus menüpont szövegében keres. Így látogatóid gyorsabban megtalálják amit keresnek, még kevés oldalszámú honlap esetén is nagyon hasznos.

 

Árak és megrendelés


A Webfix ára most csak 89.000 forint+áfa (bruttó 113.030 ft).

A megrendelésekor 50% előleget számlázunk a munkadíjból és első lépésben egyeztetjük az arculattal kapcsolatos elvárásaid majd elkészítünk egy látványtervet képi formában. Ezt egyeztetjük és egészen addig alakítjuk, finomítjuk ameddig tökéletesen megfelelőnek találod. Ez a tervezési munka általában 1-2 héten belül kész van.

Következő lépésként az elfogadott arculatterv alapján elkészítjük a weboldalt és átadjuk. Ez már csak pár munkanapot szokott igénybe venni.

A rendszerhez kiegészítő modulok kérhetőek (több nyelv, vendégkönyv, stb.), ezekre árat mindig az adott funkció pontos leírását követően tudunk adni.

A tartalmak feltöltését a tulajdonos is el tudja végezni ám sokan élnek azzal a lehetőséggel, hogy az első adatfeltöltéssel is minket bíznak meg, így készen és profi módon felszerkesztett oldalakkal indulhatnak. A tartalmi feltöltés díja a feltöltendő tartalom mennyiségétől függ: 2.000 ft+áfa/oldal és 300 ft+áfa/kép.  

Nem zsákbamacskát árulunk, próbáld ki!


Létrehoztunk egy mintaoldalt és ahhoz egy szerkesztői felületet ahol megnézheted, hogy miképpen működik a Webfix. A mintaoldalon minden funkció működik, megismerheted a felület felépítését és kitapasztalhatod használatának egyszerű módját.

A minta szerkesztői felülethez készítettünk egy arculatot, de természetesen a te honlapod a te egyedi igényeihez igazítva, saját grafikával kerül fel az internetre.

A minta szerkesztői felület egy új böngésző ablakban fog megnyílni, utána vissza tudsz térni erre az oldalra. A felülethez a belépési jelszó: webfix
 
ajánlatkérés
 
  Honlapkészítés árajánlat
  KÉRJ AJÁNLATOT
  ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank