Kapcsolat

Honlap készíttetése során elkövethető hibák -
1. Ár alapján választás

Napjainkban minden egyes vállalkozásnak szüksége van honlapra, hiszen az utóbbi években ez a csatorna vált a legalapvetőbb információs felületté.

Leggyakoribb esetben a cég, illetve új tevékenység létrejöttével egy időben kezdődik az új honlap készíttetésének folyamata, mely már az elején buktatókat rejthet magában, ezért érdemes felkészültnek lenni.

Első lépésként ki kell választani azt a céget, aki az új honlapot el fogja készíteni. A feladat nem könnyű, hiszen a felhozatal több mint bőséges. Nagyon sok cég foglalkozik honlap készítéssel, mint minden más üzletágban, itt is léteznek jó és kevésbé jó szakemberek, valamint az árak különbözőségei roppant eltérőek.

Amikor valaki szakembert keres, akit megbízna honlapja elkészítésével, nagyon sok tényezőt kell figyelembe vennie, ebből a szolgáltatás ára legyen az egyik legutolsó. Ez nem azt akarja jelenteni, hogy nem kell figyelembe venni a szolgáltatás végösszegét, csupán annyit, hogy sokszor az olcsó végül drágább lesz.

Többször előfordul, hogy vevő csalogató eszközként alkalmazzák egyesek az elképesztően alacsony árakat, majd a későbbiek folyamán válik világossá, hogy alapvető dolgokat nem tartalmaz a meghirdetett ár. Ilyen esetekben ezt a vevőnek plusz költségként kell megtérítenie. Amikor elég sok plusz költség terheli a végszámlát, olyankor általában kiderül, hogy némely konkurens cég olcsóbb lett volna, akiket éppen az árai miatt szórtunk ki a legelején.

A fentiek fényében világossá válik, hogy az árak vizsgálatakor minden apróságra rá kell kérdezni, valamint érdemes a lehető legpontosabban felvetni igényeinket, hiszen attól is függ a kapott árajánlat pontossága.

Plusz költséget jelenthetnek az alkalmazások, mint például keresőbox, regisztrációs lehetőség, hírlevél küldő rendszer, jogdíjas fotók, és még nagyon sok egyéb tényező. Ezeket az igényeket érdemes előre összegyűjteni.

Nagyon jó módszer, ha több cégtől kérünk egy időben árajánlatot ugyanazzal az igénylistával. Így sokkal könnyebbé válik később az összehasonlítás, de még akkor se az ár legyen az elsődleges döntési szempont, pusztán a nagyságrendet határolja be.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank