Kapcsolat

Hogyan készítsünk saját honlapot? -
10. Megfelelő honlapkészítő cég kiválasztása

Az előző cikkek tartalmának tudatában bárki számára világossá válhat, hogy egy honlap elkészítése nagyon sokrétű feladat, illetve nagyon sok szakértelmet kíván.

Amikor valaki elhatározza, hogy a lehető leghatékonyabb honlapot készítteti el saját maga számára, akkor olyan céget kell találnia, aki az összes részfeladat összes tudásával és tapasztalatával rendelkezik.

Pontosan ebből adódik a legfőbb szabály, amikor valaki szakembert keres a honlap elkészítésére, nem szabad olyan embert megbízni, aki saját maga, teljesen egyedül dolgozik, és elejétől a végéig ő végzi az összes munkafázist.

Egy honlap létrehozásának minden egyes fázisa teljes szakembert kíván. Nem kizárt, hogy valóban létezik olyan ember, aki a grafikától kezdve, a szövegíráson át, az optimalizásáig mindent képes tökéletesen elvégezni, de mégis nagyon kétséges feltevés.

Olyan céget kell találni, aki teljes szakértő csapattal rendelkezik, ezáltal képes tökéletes részfeladatok elvégzésére, mely ideális honlapot eredményez a megrendelő számára.

Ekkor merül fel az a kérdés, mégis hogyan lehet megtalálni azokat a cégeket, akik ténylegesen képesek eredményes honlapot készíteni. A válasz az eredményes honlap meglétében rejlik.

Szinte minden honlapon fel van tüntetve, hogy kinek a terméke. Amennyiben valaki rákeres saját területének kulcsszavaira, majd azután alaposan megvizsgálja a konkurencia honlapjait, meg tudja határozni, melyek azok, amik minden szempontból jónak tűnnek, az eredményességet is beleértve.

Ennek tudatában nem marad más feladat, mint a kiválasztott honlapok készítőit összegyűjteni, egyéb referenciáit megvizsgálni, majd árajánlatot kérni tőlük.

Természetesen, léteznek egyéb módszerek is a jó honlap készítő cégek felkutatására, ez csak egy a sok közül.

A kapott árajánlatok roppant nagy különbözőséget fognak mutatni azokkal a cégekkel szemben, akik egyénileg dolgoznak, vagy kevésbé képzettek a területen.

Amikor egy árat értékel valaki, aki megrendelés előtt áll, figyelembe kell venni azt a tényt, hogy egy szakértő csapat áll a tevékenység mögött, ami a majdani elkészült honlap eredményességét erőteljesen fogja befolyásolni.

Mindezt szem előtt tartva érdemes saját honlapot készíteni, mely nagy valószínűséggel meghozza a várt eredményt.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank