Kapcsolat

Mennyit költsünk honlapkészítésre?

Érdekes kérdés, hogy mennyit költsünk honlapkészítésre, sok laikus problémázik ezen a kérdésen, ám ez az írás sem fog egy konkrét összeget megadni, sajnos ez jelenleg lehetetlen.

Vannak bizonyos alap elképzelések, illetve tények, melyek adnak némi támpontot arra vonatkozólag, hogy hozzávetőlegesen milyen mértékben érdemes honlapra költeni. Természetesen, ez a honlap nagyságától, bonyolultságától is erősen függ.

Első számú fontos tényező, hogy azokat a cégeket, akik ingyen honlapot ígérnek, illetve roppant kecsegtető árat határoznak meg, azokat érdemes azonnal elfelejteni. Gondoljuk csak végig, melyik az a termék vagy szolgáltatás, mely kiváló minőséget nyújt potom pénzért. Ilyen jelenleg nincs, hiszen a minőséget meg kell fizetni.

Amikor valaki honlapot készíttet, nem szabad megelégedni egy közepes minőséggel, rosszal meg egyáltalán nem, hiszen a honlap a cég, illetve a személy virtuális megjelenési formája, és mint ilyen, jó benyomást kell keltenie a látogatókban. Ugye, Ön sem menne el egy üzleti tárgyalásra melegítőben vagy szakadt ruhában? Egy olcsó, szemmel láthatólag rossz minőségű honlap pontosan ezt a benyomást kelti a látogatókban, ha vannak egyáltalán a honlapnak látogatói.

Saját honlapunkra úgy kell tekinteni, mint egy befektetésre, mely attól függően térül meg, hogy milyen lesz a végső megjelenési formája, valamint a funkcionalitásban rejlő minősége.

Ez nem azt jelenti, hogy ár alapján kell választani, és az a cég legyen az igazi választás, aki irreálisan magas áron kínálja szolgáltatását, bár ebben a kérdésben mindenkinek mást jelent az irreálisan magas ár.

Ár kérdésben igen nagy megosztottságot mutatnak a honlap készítő cégek és a szolgáltatást igénybe vevő közönség egyaránt. Mindenkinek megvan a saját véleménye és természetesen a lehetőségei.

Az teljesen biztos azonban, ha szép grafikát szeretnénk, normális funkciókkal, valamint megbízható és legalább 30-50 oldalas szöveges tartalommal, továbbá mindezt keresőbarát módon és optimalizálva, akkor hat számjegyű összegben gondolkodjunk. Az a cég, aki százezer forint alatt kínálja mindezt, ott valamelyik tényező teljesen biztosan hiányzik.

Érdemes a szolgáltatás minőségében és referenciákban közel azonos cégek árait összehasonlítani, majd a kapott árajánlatok alapján a középkategóriásat kiválasztani.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank