Kapcsolat

Honlap készíttetése során elkövethető hibák -
5. Tartalom fontossága

A honlap tartalmát több nézőpontból érdemes megvizsgálni, hiszen ez is rengeteg hibalehetőséget rejt magában, amit a tények tudatában könnyedén el lehet kerülni.

A tartalomnak három fő jellemzője van, amire oda kell figyelni. Ez a három tényező a mennyiség, a minőség és a forma.

A szöveges tartalom mennyiségéről már szó esett korábban. Optimalizálási szempontból igen előnyös, ha sok szöveget tartalmaz a honlap. Ez nem csak az honlap elkészítésének idejére vonatkozik. Egy honlappal a későbbiek során is érdemes folyamatosan foglalkozni, a tartalom mennyiségét folyamatosan növelni.

A minőség több szempontból is lényeges. Elsődleges kérdés, a látogató mit talál az oldalon, megtalálja-e kérdéseire a választ. Valamint, igényes-e annyira a szöveg, hogy ott tartsa a látogatót a honlapon, és lesz-e kedve később is visszatérni.

A keresők jó találati helyezése egy nagyon jó reklámlehetőség, mely nem kíván anyagi ráfordítást. Tulajdonképpen ez a reklám csereértéke, hogy a jó találati helyezés ellenében képes legyen a honlap megfelelő információt nyújtani, mindezt kellemesen, olvasmányosan, érthető formában.

Legjobb esély ennek elérésére, ha a honlap készítésekor professzionális szövegírót alkalmazunk, lehetőleg olyat, aki járatos a témában.

A szöveg formája is igen fontos szempont, mivel minden ember szívesebben olvas egy esztétikus formába öntött szöveget. Azt is tudomásul kell vennünk, hogy a legtöbb ember nem szeret olvasni, ezért csak a kiemelt részeket futja át, így ami megragadja figyelmét, csak azt olvassa el részletesebben.

Ezeket az íratlan szabályokat a legtöbb honlap készítő cég ismeri, ennek fényében formázza meg a honlapra kerülő szöveget, mely némi marketing ismereteket is megkövetel.

A fenti felsorolásból láthatjuk, hogy nagyon sok apróság létezik, melynek figyelembe vételével tökéletesebbé tehetjük a honlapot, azonban ezek kizárásával rengeteg lehetőségtől eshetünk el.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank