Kapcsolat

Mennyire fontosak a friss referenciák a honlapkészítésben?

Egyértelműen költői kérdés, hiszen a válasz egyértelmű, roppant fontosak a friss referenciák a szolgáltatások között szinte mindenütt, a honlapkészítésben pedig sokszorosan.

A kérdés csak az, miért ennyire fontos, hogy egy referenciamunka mikor készült. A válasz roppant egyszerű. Gondoljuk csak végig, milyen sebességgel fejlődik körülöttünk a világ.

A fejlődés sebességét szinte észre sem vesszük hétköznapjainkban, pedig ha végig gondoljuk, hogy száz évvel ezelőtt még áram sem igen volt a háztartásokban, ma pedig meg sem tudnánk lenni műszaki berendezéseink nélkül.

Másik jó példa az űrkutatás, legalábbis az a része, mely nyilvános az emberek számára. Pár évtizeddel ezelőtt lőtték fel az első rakétát, ma pedig rengeteg műhold van működésben.

Érdemes tudatosítani magunkban, hogy alig másfél évtizede létezik az internet, mára eljutottunk odáig, hogy függőségben vagyunk tőle, hiszen minden háztartás részét képezi, és a legtöbb ember munkavégzésének elengedhetetlen része, nem is szólva a vállalkozásokról.

Azok, akik már tíz évvel ezelőtt is használtak internetet, nem igazán kell sokat fejtegetni, mennyit változott minden tekintetben. A honlapok látványa, a funkciók, a keresők, mind-mind sokkal visszamaradottabbak voltak jelenlegi állapotokhoz képest. Ennek ellenére ezt akkor nem érzékeltük, hiszen nem tudtuk, hogy lehet jobb.

Pont ugyanez a helyzet most is. Elégedettek vagyunk (többnyire), a honlapokkal, keresőkkel, alkalmazásokkal, holott a fejlesztések folyamatosan újabb és újabb funkciókkal látnak el minket. Ráadásul a sebesség roppant mértékű.

Ebből adódóan, egy honlapkészítés egészen más alapokon nyugodott öt évvel ezelőtt, mint most. Éppen ezért, egy évekkel ezelőtti referencia, amit egy honlap készítő cég mutogat, nem tükrözi a szolgáltatás jelenlegi minőségét és a cég képességeit. Ezen kívül, lesújtó véleményt is kialakíthat a szemlélődőben, hiszen a régi honlap színvonala nyilvánvalóan nem üti meg a jelenleg elvárt mértéket.

Ezen kívül persze ott van a strukturáltság és a grafika „divatja”, de persze ez a legkevesebb, bár ránézésre „nemtetszést” válthat ki egy elavult design.

A fenti okok miatt, minden honlap készítő cég működésének alapfeltétele, hogy képes legyen friss referenciákat bemutatni.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank