Kapcsolat

Hogyan készítsünk saját honlapot? -
6. Kapcsolat menü

Egy honlap akkor teljes értékű, ha képes bevonni a kommunikációba a látogatót. Sokféleképpen lehet ösztönözni az embereket a kommunikációra, ám egy sarkalatos pontja van mindnek, könnyűvé kell tenni számára.

Amikor a látogatónak perceken keresztül keresgélnie kell az elérhetőséget, az elveszi a kedvét a kommunikációtól, és annyiban hagyja. Ezért jól látható helyen kell lennie a kapcsolat menünek, valamint többet kell tartalmaznia egy szimpla telefonszámnál.

Legpraktikusabb megoldás az űrlapok alkalmazása, mely teljes mértékben tálcán kínálja a látogató számára a könnyű kommunikáció lehetőségét. Nem kell adatokat keresgélnie, egyszerűen csak be kell írnia az üzenetét. Az űrlap megtervezése során is ügyelni kell arra, hogy a lehető legkevesebb kérdést tartalmazza, hiszen senki nem szeretne végtelen hosszúságú kérdőíveket kitölteni egyetlen kérdés kedvéért.

Kapcsolatfelvételi űrlapok akkor a leghatékonyabbak, ha különböző érdeklődési formáknak megfelelően készülnek. Hatékony módszer, az árakat feltüntető aloldal végén megjeleníteni egy árajánlat kérő űrlapot, hiszen nem biztos, hogy a látogatónak eszébe jut magától kapcsolatot keresni és árajánlatot kérni.

A bonyolultabb témákat taglaló cikkek végén érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy a honlap üzemeltetője szívesen válaszol bármilyen kérdésre, továbbá el kell irányítani a látogatót egy űrlaphoz, mely konkrétan erre van kialakítva.

A kapcsolat menü akkor tökéletes, ha tartalmaz térképet, melyek közül legoptimálisabb a Google map. A látogató képes megtekinteni a honlap üzemeltetőjének fizikai tartózkodási helyét, mely által sokkal valóságosabbá válik számára a szolgáltatás vagy a termékek. Az sem egy utolsó szempont, hogy nem saját magának kell kideríteni a honlap mögött levő cég vagy személy elhelyezkedését.

Minél több egyszerűen használható kapcsolódási pont van feltüntetve a honlapon, annál nagyobb eséllyel lesz a látogatóból potenciális vásárló vagy ügyfél.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank