Kapcsolat

Hogyan készítsünk saját honlapot? -
1. Az ötlettől a teljes megjelenésig

Manapság minden cégnek és tevékenységnek elengedhetetlenül szükséges, hogy rendelkezzen saját honlappal. Természetesen, ez minden területre kiterjed, a gazdaságtól, a művészeteken át, az egyéni honlapokig.

A kérdés csak az, hogyan lehet azt oly módon kivitelezni, hogy az a leginkább megfeleljen az elvárásoknak.

Először is tisztában kell lenni azzal, hogy mi a valódi célja annak a honlapnak. Egy közös cél minden honlapnál jelen van, a kommunikáció kiterjesztése. Akár gazdasági tevékenységről van szó, akár egy ideológia ismertté tételéről, a cél, hogy minél több ember tudomást szerezzen a cég, vagy személy tevékenységéről.

Egy honlap elkészítése során, az a legfontosabb, hogy a résztevékenységek mind ezt a célt szolgálják.

Egy honlap elkészítése nagyon sok apróságból áll össze, és egyenként nagyon fontosak ahhoz, hogy tökéletes egységet alkossanak.

Egy honlap létrejötte a domain név kiválasztásával kezdődik, és jó esetben soha nem mondja rá azt a tulajdonos, hogy kész van. Egy honlap jó látogatottságának az elérése, és annak fenntartása folyamatos törődést kíván. Ez nem egy késztermék, még akkor sem, ha sok honlap készítő cég ezt szeretné tudatni a megrendelőkkel.

Vannak olcsó lehetőségek, és vannak drágábbak, vannak ingyenes tárhelyek, és olyan honlap készítő programok, melyekkel nagyon olcsón, szinte kész honlapot lehet készíteni. Ám mielőtt ilyen lehetőséget igénybe vesz bárki, gondolja végig mit is szeretne igazán.

Egy jó hasonlat a plakát, mint hirdetési felület. Elkészíttetheti egy cég a legjobb tervezőkkel, de felírhatja mondanivalóját egy négyzetrácsos füzetlapra, hogy azután azt ragassza ki az utcán. Ön melyik lehetőséget választaná? Melyik megoldás hozna be több vásárlót az üzletébe?

Tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy egy honlap nem csupán a bevétel növelésének egy nagyon jó eszköze, hanem ezzel párhuzamosan egy PR értéket is meghatároz a cégnek. Az a látogató, aki honlapon keresztül kerül először kapcsolatba egy céggel, azon keresztül alkotja meg részben a véleményét.

A következő írásokban egyenként taglaljuk azokat a tényezőket, melyek egy honlap látogatottságát meghatározhatják, továbbá a mondanivalóját, az üzenetének értékét növelhetik.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank