Kapcsolat

Ki számít szakembernek a honlapkészítésben?

Amikor honlap készítésével kapcsolatos szakemberről beszélünk, akkor sokkal inkább szakértő csapatra kell gondolni, mint egyetlen emberre. A honlapnak legalább három, de inkább több kitételnek kell megfelelni ahhoz, hogy professzionális legyen minden tekintetben.

Akkor szakember valaki honlapkészítés területén, ha tisztában van ezekkel a kitételekkel, és kapcsolatban áll olyan alvállalkozókkal, vagy alkalmazottakkal, akikkel együttműködve képes azt teljes egészében létrehozni.

Amikor honlapot szeretne valaki készíttetni, és egyetlen magánvállalkozó azt mondja, hogy ő teljes egészében egyedül létrehozza a legjobb honlapot, ami létezhet, akkor teljesen biztos, hogy nem ő a megfelelő ember.

Szinte lehetetlen, hogy valaki rendelkezik a megfelelő programozói ismeretekkel, vagy tartalomkezelő rendszer segítségével képes egy jól strukturált honlapot elkészíteni, emellett képzett grafikus, és képes elkészíteni egy esztétikus külsőt, amellett jó szövegíró, hogy a tartalmat létrehozza, valamint képzett a keresőoptimalizálásban, hogy a honlap látogatottá váljon. Elképzelhető, hogy létezik ilyen szakember, de igen kicsi ennek a valószínűsége.

Szakembernek számít az, aki együtt dolgozik egy jó grafikussal, aki képes létrehozni a honlap szép külsejét, mindezt egy keresőoptimalizálásban jártas szakember irányításával, hogy a szépség mellett keresőbarát is legyen a honlap.

Emellett, a szakember kapcsolatban áll egy vagy több szakszövegíróval, akik képesek professzionális szöveges tartalmat készíteni a honlapra, hiszen ez egy sarkalatos pontja a honlap értékének, valamint a szövegíró jártas a keresőoptimalizálásban, és képes kulcsszóra optimalizált szöveges tartalmat létrehozni.

Amikor kész a honlap, mely szép és jól funkcionál, akkor foglalkozni kell vele abban a tekintetben is, hogy előre kerüljön a keresőkben, hiszen látogatottság hiányában mit sem ér egy honlap.

Ezen kívül rengeteg függvénye van a jó szakembernek, de ha ezek az alapvető összetevők nincsenek meg, akkor teljesen biztos, hogy valamilyen szempontból hiányos lesz az elkészült honlap.

Bármelyik fent említett területen hirdeti magát valaki, és hozzáteszi, hogy szakember a honlapkészítésben, az valótlan állítás, hiszen ő kizárólag a saját területén szakember.

Az számít szakembernek a honlapkészítésben, aki teljes mértékben jól funkcionáló, esztétikus és látogatott honlapot képes létrehozni csapata együttműködésével.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank