Kapcsolat

A honlapkészítés egyre divatosabb szakma

Napjainkban, amikor már az általános iskolás gyerekek is elkészítik saját személyes honlapjukat, egyre több emberben merül fel, hogy igen egyszerű és jól fizető munka a honlapkészítés, melyre ráadásul igen nagy a kereslet.

Egyesek rövid idő után rádöbbennek, hogy nem egészen olyan könnyű, mint az eredeti elképzelés volt részéről, a többség viszont továbbra is készíti a sokszor igénytelen és rosszul funkcionáló honlapokat.

Tulajdonképpen ez a szindróma nagyon sok szakmában létezik. Gondoljuk csak végig például az építőipart, hány önjelölt festő, burkoló vagy kőműves létezik, továbbá, éppen ezért mennyire rossz híre van manapság az építőiparnak. Ugyanez a helyzet kezd kialakulni a honlapkészítés területén is.

Ennek a helyzetnek a kialakulásához nagymértékben hozzájárul a rengeteg, készen található, ingyen vagy fillérekért letölthető grafikai sablon, továbbá az egyéb honlap készítéséhez található sablonok, melyek segítségével, mint egy kirakós játékot, "össze lehet ütni" egy akármilyen honlapot.

Természetesen, a tartalomkezelő rendszerek megjelenése is sokat lendített ezen az irányvonalon, hiszen több olyan rendszer létezik, melyet igen könnyű használni.

Ehhez hozzájön még az a tény, hogy innen-onnan össze lehet olvasni egy-két adatot a keresőoptimalizálásról, mely ugyan arra nem elegendő, hogy valakiből szakértő váljon, de arra pontosan elég, hogy egyesek szakértőnek érezzék magukat, és belevágjanak egy honlap készítésével foglalkozó vállalkozásba.

Több probléma is felmerül ezzel kapcsolatban. Elsősorban az ár kérdése. A kevéssé képzett "szakemberek" meglepően olcsón adják munkaidejüket és "szakértelmüket", mely által kialakul az a helyzet, hogy a valódi hozzáértőknek minden egyes esetben meg kell értetni a lehetséges megrendelővel, miért is kerül háromszor annyiba a munka, mint amennyiért a szomszéd főiskolás diák elkészítené.

A másik alapvető probléma az igénytelenség elfogadása. Igen sok honlap tulajdonos, vagy leendő honlap tulajdonos nem vesz észre alapvető hibákat, és kevéssé érti meg, hogy milyen módon rombolja üzlete hitelességét, és saját maga PR-ját egy "összedobált" honlap, pedig ez a tény valóban negatívan befolyásolhatja a forgalom alakulását.

Az internet adta óriási reklám lehetőségek olykor visszafelé is elsülhetnek, mely nem biztos, hogy megéri azt a pár forint megtakarítást, melyet egy hozzá nem értő honlap készítő képes nyújtani.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank