Kapcsolat

Hogyan készítsünk saját honlapot? -
5. Szöveges tartalom, szövegírás

A szöveges tartalom mennyisége és minősége egyaránt fontos saját honlap készítésekor. A szöveg mennyisége nagymértékben elősegíti a keresőkben való előrehaladást, a minőség pedig a látogató ott tartását, valamint a szolgáltatás megértését teszi lehetővé.

Ezekből adódóan nem szabad elhanyagolni a szöveges tartalom kérdését. A minőség miatt olyan embernek kell azt megírni, aki tökéletesen tájékozott az adott témában.

Sok ember számára problémát jelent a kommunikáció írásos formája. Hiába tökéletes szakember a saját területén, amikor leírja a folyamatot, az nehezen olvasható. Ebben az esetben érdemes hivatásos szövegírót alkalmazni, akik szakmájukból és gyakorlatukból adódóan képesek oly módon megfogalmazni a mondanivalót, hogy az könnyedén érthetővé váljon.

Szakszöveg esetén is lehet speciális szövegírót találni, de legrosszabb esetben két lépésben megoldható a tartalom létrehozása. A honlap tulajdonos leírja, amit kommunikálni szeretne, majd egy szövegírót felkér a stilisztikai javításra.

Szövegíró alkalmazása ma már mindennapos dolognak számít, hiszen nagyon sokan rájöttek arra, hogy egy jól érthető szöveg, rengeteg potenciális ügyfelet eredményezhet. Továbbá, a nagy mennyiségű szöveg meggyorsítja a honlap előrehaladását a keresőkben, ami többezres látogató mennyiséggel növelheti a honlap forgalmát.

A szövegíró akkor tudja maradéktalanul ellátni a feladatát, ha elegendő mennyiségű információ áll a rendelkezésére az adott témával kapcsolatban, továbbá tisztában van a nagyságrend mértékével, hiszen ahhoz mérten osztja fel a témakört.

Az írások minősége akkor lesz a legtökéletesebb, ha a szövegíró tisztában van a célközönséggel, ez az eredményességen is erőteljesen nyomot hagy, ezért ez egy olyan információ, amit szintén közölni kell a szövegíróval.

Érdemes olyan szövegírót találni, aki valamilyen mértékben jártas a keresőoptimalizálásban, így képes lesz adott kulcsszóra optimalizált szöveget létrehozni, ami szintén erőteljesen befolyásolja a keresők találati listájában való előrehaladást.

Mint ahogy előzőleg már szó esett arról, hogy egy honlap folyamatos törődést igényel, ez a tartalmával kapcsolatban különösen így van. Ahhoz, hogy a honlap jó helyezést érjen el a találati listában, valamint a meglévő jó helyezését képes legyen megtartani, a szöveges tartalmat folyamatosan bővíteni kell, ezért érdemes egy szövegíróval folyamatos szerződést kialakítani, hiszen ez garantálja a honlap stabilitását.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank