Kapcsolat

Honlapkészítő cég és szakember

A történelem során jó néhányszor történt már világméretű gazdasági válság, mely elegendő alkalom lehetett volna, hogy az emberiség kitapasztalja annak módját, hogyan lehet ezen időszakokat viszonylag kis zökkenőkkel túlélni.

Ennek ellenére mindig vannak olyan hibák, főként a kis és középvállalkozók körében, amiket elkövetnek az emberek, még akkor is, ha ezt legjobb meggyőződésük ellenére teszik.

Ezek közé tartozik a jó honlapkészítő cég,szakember,partner megtartása, ami recesszió alatt nem tűnik lényeges kérdésnek, hiszen ilyenkor túlkínálat jellemzi az adott régió gazdaságát.

Mindezek ellenére bebizonyosodott, hogy erőteljesen gazdaságtalan lépés ilyenkor lemondani a jó partnerről,munkaerőről, hiszen az a későbbiekben, nagy valószínűséggel többszörösébe fog kerülni a vállalkozásnak, már ha túléli egyáltalán a gazdasági válság időszakát.

Egy vállalkozás, például egy honlapkészítő cég, a recesszió idején könnyelműen elenged egy ügyes grafikust, vagy egy jó szövegírót, elképzelhető, hogy pár hónap múltán sokszorosába kerül egy olyan munkaerő szerződtetése, aki ugyanazt a színvonalat képes nyújtani, mint pár hónappal azelőtti elődje.

Éppen ezért, egy vállalkozás számára sokkal kifizetődőbb kisebb fizetésemelésekkel juttatásokkal, partner esetén díj emeléssel megtartani a jól bevált munkaerőt/partnert, mint a túlkínálatra hagyatkozni.

Ez sokszorosan igaz abban az esetben, ha a képzettségen felül egyedi oktatásban kell részesíteni a munkavállalót, hiszen minden egyes alkalommal, amikor új munkaerő kerül a vállalkozás kötelékeibe, az valamilyen formában költség vagy energiaigényes a vállalkozás számára.

Amennyiben egy vállalkozás kötelékein belül valóban értékes munkatársak vannak, akkor azt is figyelembe kell venni, hogy ha a vállalkozáson belül valamilyen okból nincs igény a szolgálataira, vagy túl sokba kerülne, akkor teljesen biztos, hogy a munkavállaló valamelyik konkurens cégnél fog kikötni, ami szintén egyfajta veszteségként könyvelhető el.

A fentieken kívül még számos szempontból meg lehet vizsgálni a jó munkaerő/partner megtartására vonatkozó jellemzőket, ám bármilyen oldalról kerüljön megvilágítás alá, a végeredmény közel hasonló eredményeket mutat. A jó munkaerő gazdasági helyzettől függetlenül értéket képvisel, ahogy a jó partner is, melyet akkor is érdemes a megtartani, ha az adott helyzetben éppen túlkínálat van.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank