Kapcsolat

Keresőbarát honlapkészítés

Egy honlap keresőbarát jellemzője elengedhetetlenül szükséges a mai viszonylatokat tekintve, hiszen nap, mint nap egyre több honlap készül el és válik elérhetővé az interneten.

Éppen ebből adódóan, ahhoz, hogy egy honlap valóban képes legyen látogatókat generálni, elsődleges fontosságú, hogy a kereső természetes találati listájában jó pozíciót érjen el.

Ehhez szükségesek azok a tényezők, melyek megfelelnek a keresők elvárásainak. Elsődleges fontosságú, hogy a honlap kódolása alapvetően keresőbarát legyen, melyet a CMS rendszerek tökéletesen képesek prezentálni a felhasználók számára.

A CMS által készített honlap egyedi címmel és meta fejléccel rendelkezik, mely igen pozitívan befolyásolja a keresők által létrehozott találati listában való elhelyezkedést.

Rengeteg olyan programozási „trükk” található a CMS rendszerek felépítésében, melyek kihasználják a keresőrobotok mechanizmusát, és ezáltal biztosítják a könnyebb előrehaladást a természetes listában. Ezekkel a programozási részletekkel nem igazán kell tisztában lennie egy felhasználónak, hiszen a CMS éppen ezért kiváló eszköz, mert szakirányú végzettség nélkül is felhasználható honlapok létrehozására.

Érdemes figyelembe venni azt a tudnivalót, hogy a keresőrobotok mechanizmusa folyamatos változtatás alatt áll. A honlapok számának növekedésével egyenes arányosságban szigorodnak a feltételek.

Ez azért roppant fontos, mert a használatban lévő CMS rendszer, ezeket a keresőrobot által történő változásokat nyomon kell, hogy kövesse, és ez fejlesztések révén kell, hogy kifejeződjön.

Pontosan ezért nagyon fontos, hogy olyan CMS rendszer legyen használatban, melyet a készítők folyamatosan fejlesztenek, hiszen egy olyan rendszer, melynek a fejlesztése befejeződött, és nem lehet újabb verziókra számítani, az előbb-utóbb keresőoptimalizálási szempontból elévül.

Természetesen, a találati listában való előrehaladáshoz nem elegendő a keresőbarát honlap, hiszen ezen kívül rengeteg dolog befolyásolja azt, ám ez a lehetőség megadja azt az alapvető kiindulási pontot, mely hatalmas előnyt jelent a többi, nem CMS alapú honlapokkal szemben.

Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni, hiszen a keresők rangsorolása nagymértékben meghatározza a találati arányt, valamint a látogatottság növekedését.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank