Kapcsolat

Keresőoptimalizálás és keresőmarketing

Avagy mitől lesznek a látogatók?

A weboldalad sikerének alapvetően három kulcsa van. Mindhárom kritérium fontos mert együtt érhetik el, hogy a weboldalad hatékonyan segítse vállalkozásod.

 1. Könnyen megtalálhatónak kell lennie a weboldalnak!

  Lényeges, hogy könnyen rátaláljanak a leendő vásárlók, ügyfelek, megrendelők céged weblapjára, hiszen ez az alapja, hogy egyáltalán találkozzanak az ajánlataiddal.

 2. A második fontos elem a weboldal kinézete!

  Az átlagos internetező mindössze 4-8 másodperc alatt eldönti, hogy számára értékes-e amit lát. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a weboldal már első pillantásra is olyan legyen ami felkelti az érdeklődését.

 3. A harmadik pedig a megfelelően felépített tartalom!

  Hiába talál a weboldalra leendő ügyfeled és hiába tetszik neki a weboldal ha nem találja meg a keresett információt, esetleg nem győzi meg a honlap arról, hogy megtalálta azt amit keresett.

A harmadik pontban olvasható hatékony tartalmi felépítés tulajdonképpen azt jelenti, hogy tudnod kellene, hogy milyen szövegeket, reklámeszközöket használj. Ha te nem marketinggel foglalkozol akkor mindenképpen érdemes szakemberhez fordulnod. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy saját kezűleg szerkesztik meg a tartalmat kellő marketing ismeretek nélkül és bizony azok a weboldalak általában nem is hozzák be a remélt hasznot.

A második pontban írtakkal, a weboldal arculatának fontosságával és tudnivalóival kapcsolatban honlapkészítési oldal-unkon bővebb információkat találsz.

Az első pontban leírtakról, azaz a könnyű megtalálhatóságról és a látogatottság növelésről szól a keresőoptimalizálás:

Mitől lesz látogatott a weboldal?

A honlap látogatottságát többféle módon lehet növelni, ezek közül a legfontosabb talán, hogy a google keresőben a honlap témájába illő kereséskor a találatok között az első oldalon szerepeljen honlapod.

Azt, hogy a honlap jó helyezést kapjon többféle módon is el lehet érni. Alapvető kívánalom, hogy a honlap technikailag megfelelően készüljön el! Szintén fontos, hogy a weboldal linkje (reklámja) minél több más weboldalon legyen kint.

Szakmai körökben ismertek illegális trükkök és csalások, ám ezek több kárt okoznak mint hasznot, mivel a keresőoldalak szakemberei folyamatosan fejlesztik rendszerüket és ha bármilyen csalást észlelnek ki is tilthatják az adott lapot örökre a találatok közül. Ezért kiemelten fontos, hogy olyan céget bízz meg a weblap optimalizálásával amely hosszútávú partner és nem az ideiglenes eredmények gyors felmutatása a célja.
Mi nem folyamodunk tiltott módszerekhez!

Hogyan válasszd ki, hogy melyik kereső kifejezés fontos számodra?

Mivel a google a szavak és kifejezések megadására adja ki a találati listát ezért el kell döntened, hogy melyek azok a szavak és többszavas kifejezések amelyre szeretnél a lista elejére kerülni.
Nem csak azt kell figyelembe venned, hogy milyen terméket vagy szolgáltatást kínálsz, hanem azt is, hogy az adott szóra mekkora a konkurencia a találatok között, és az adott terméket, vagy szolgáltatást milyen keresési módokon próbálják az ügyfeleid megtalálni. Mutatok egy példát:

 • Ha te például alma termesztéssel foglalkozol akkor optimalizálhatjuk a honlapodat az alma szóra is. De erre a kereső kilistáz sok millió honlapot. Rendkívül költséges ekkora konkurencia mellett jó helyre kerülni és a látogató is szűkíteni fogja a keresést mivel ez neki is átláthatatlan mennyiség. Ráadásul valószínűleg nem önmagában az alma érdekli, hanem az almával kapcsolatos konkrét információ.
   
 • Szűkítsük a kört és próbálkozzunk például az alma termesztés kifejezéssel. Ekkor már lecsökken a konkurencia tízezres nagyságrendűre. Erre a kifejezésre érdemes optimalizálni a honlapod hiszen a marketingbe fektetett összeg hamar megtérül.
   
 • S ha mindezt leszűkíted a székhelyeddel és rákeresel például a győri alma termesztés kifejezésre akkor mindössze pár száz találatot kapsz. Természetesen más szavakkal kombinálva is jelentősen változik az eredmény.

Első lépésként ird meg nekünk elképzeléseid a keresőszavakról és kifejezésekről amelyeknél szeretnél kiemelten jó helyezést elérni. A részletek ismeretében felvesszük veled a kapcsolatot és közösen kialakíthatjuk a honlapod számára a leghatékonyabb marketing stratégiát. Kérj ajánlatot kapcsolati oldalunkon.

Mennyibe kerül? Mi a garancia?

Az áraink egy kiválasztott google oldalon (mint például google.hu vagy google.at) elért eredményekre vonatkoznak, de kérhető más keresőre is mivel idegen szavaknál a külföldi google oldalak más találati sorrendet adnak ki.

Fizetni csak a sikeres teljesítés után kell! Ez alól kivétel ha 100.000 forint feletti a megrendelés, akkor kérünk 50% előleget. Sikeresnek akkor tekinthető a megbízás amikor legelőször eléri a helyezést a weboldalad.

A teljesítésre a szerződésben határidőt vállalunk és ha a határidőre nem sikerül teljesítenünk a megbízást akkor a szerződés érvényét veszti, az addig elért eredmények ingyenesek voltak neked. A 100.000 forint feletti megrendelés esetén fizetett előleget visszafizetjük ha az első három oldalra sem kerül fel a weboldalad. Ha felkerül akkor közös megegyezés alapján vagy folytatjuk a munkát az első oldal eléréséig, vagy elfogadod a 2. vagy 3. oldalt és lemondasz az előlegről.

Ha szükséges akkor a weboldalad szövegeiben és forráskódjában módosításokat hajtunk végre, ha ez nem megoldható akkor előfordulhat, hogy az ár magasabb lesz, valamint bizonyos esetekben nem biztos, hogy tudjuk vállalni a megbízást.

Nem használunk olyan hangzatos reklámfogásokat mint a pénz visszafizetési garancia! Egyszerűen csak akkor kell fizetni amikor az általad kért szóra a weboldalad már az elsők között van!

Az elért eredmények maradandóak?

Az árak két hónapig garantálják a helyezést, ha a két hónap alatt visszaesik a weboldalad akkor a kiesés idejével megnő a garancia ideje. Általában elmondható, hogy a garanciát követően sem esik vissza a honlap helyezése, maximum ingadozni fog. Eddigi tapasztalataink alapján az elért eredmények évek múltán is megmaradnak.

 
ajánlatkérés
 
  Honlapkészítés árajánlat
  KÉRJ AJÁNLATOT
  ONLINE


árlista
 
 • Keresőmarketing árlistánk

  1.000 - 30.000 találatig:
  30.000 ft +áfa

  30.000 - 60.000 találatig:
  50.000 ft +áfa

  60.000 - 100.000 találatig:
  80.000 ft +áfa

  100.000 - 150.000 találatig:
  100.000 ft +áfa

  150.000 - 300.000 találatig:
  180.000 ft +áfa

  300.000 - 500.000 találatig:
  220.000 ft +áfa

  500.000 - 800.000 találatig:
  350.000 ft +áfa

  800.000 - 1.200.000 találatig:
  500.000 ft +áfa

  1.200.000 felett:
  Egyedi díjazással
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank