Kapcsolat

Keresőoptimalizálás kontra
AdWords 1.

Bármilyen célból is történjen egy honlap létrehozása, legyen az kereskedelmi célú, kulturális vagy akár egy személyes honlap, minden honlap tulajdonosnak az a célja, hogy minél többen lássák az oldal tartalmát.

Manapság teljesen természetes, hogy információ keresés céljából elsősorban az internetet használjuk, és ebben nagy segítségünkre vannak a keresők, hiszen az internet tartalmi hálózata olyan roppant hatalmas kiterjedésű, hogy másként nem is lennénk képesek összegyűjteni a keresett információkat.

Ennek a két tényezőnek az összeegyeztetése sűrűsödik egybe a keresők funkciója által, melynek célszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a több millió rákeresés, mely naponta megtörténik a keresők által.

Ebben a cikksorozatban amikor keresőről beszélünk, elsősorban a Google-ra gondolunk, hiszen az AdWords egy Google által nyújtott lehetőség, melyről szó lesz.

Amikor a látogató szeretne információkat gyűjteni az internetről, azt általában lekérdezések útján teszi, mégpedig oly módon, hogy a keresőbe beírja az adott témakör kulcsszavát vagy hozzá kapcsolódó kifejezéseket.

A kereső ekkor kiad két listát, melyek teljesen függetlenek egymástól, ám mindkét listában megjelenő webhelyek szorosan kapcsolódnak az adott lekérdezéshez.

Az egyik lista, melyet a kereső kiad, egy természetes lista, mely a megjelenítendő webhelyek számára ingyenes, a másik fizetett hirdetések listája. Minden webhely tulajdonos maga dönti el, hogy melyik listában szeretne jó pozíciót elérni, és ettől függően kell az adott listához illő marketingkampányt felépíteni.

Mindkét hirdetési forma nagyszerű módja a célzott reklámnak, jól megtervezve és felépítve a leghatékonyabb online reklámlehetőség lehet. Nagyon sok szempont szerint kell megvizsgálni egy adott webhelyet, vagy reklámozni kívánt márkát ahhoz, hogy jó döntés és jó hatékonyságú reklám szülessen, ezért ajánlatos szakember segítségét igénybe venni a kampány megtervezéséhez és lebonyolításához, valamint annak figyelemmel kíséréséhez, melyre a Google szintén lehetőséget biztosít.

Mindkét hirdetési módszer esetében lehetőség van a hirdetés hatékonyságának folyamatos figyelésére, mely teljesen pontosan képes megmutatni, hogy melyek azok az elemek, melyeken esetleg változtatni kell.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank