Kapcsolat

PHPNuke CMS tartalomkezelő rendszer

Mint ahogy a neve is mutatja, a PHPNuke egy PHP nyelven íródott tartalomkezelő rendszer. A PHPNuke-ot Fransico Burzi fejlesztette, aki a mai napig egyedül fogja össze a program fejlesztését.

Ennek nyilvánvalóan megvannak az előnyei, de a felhasználók részéről nagyon sok hátránya érződik. Elsődleges nagy hátránya, hogy lassan jelennek meg az új verziók. Továbbá, sokan instabilnak tartják ezt az egyszemélyes menedzsmentet, amire nem mindig érdemes építeni.

A PHPNuke előnyei közé tartozik, hogy futtatható Windowson, és a használatához, a PHP-n kívül csak egy adatbázis kezelő szoftverre van szükség.

A PHPNuke-ot főként olyan portálok építésére használják, ahol e-kereskedelem folyik, továbbá jól használható távoktatásban, valamint egyéb nyilvános online cégek esetében.

A PHPNuke-ban a programrészek, valamint a grafika személyre szabható. Ennek ellenére nagyon sokan az eredeti sablonokat használják, ezért tűnhet úgy némely esetekben, hogy a honlapok egyformák. Ennek oka legtöbbször időhiány, mert a személyre szabás nem túl bonyolult, könnyen elvégezhető.

A PHPNuke nagy előnye a nyelvi támogatottság, a keresőmotor, a fájlkezelő rendszer, a letöltés kezelő, és még sok más hasznos funkció. Némely funkció miatt előszeretettel használják olyan portálokhoz, ahol a közvélemény kutatás az elsődleges cél.

Sok felhasználó a barátságos adminisztrációs felület miatt választja a PHPNuke-ot, mely lehetővé teszi a könnyű és gyors kezelést azok számára is, akik nem rendelkeznek alapvető programozói ismerettel vagy tapasztalattal.

A PHPNuke különböző moduljai, sablonjai, grafikái, a mindenfelé megtalálható közösségeknek köszönhetők. Ezek a közösségek összefogják azokat az önkéntes fejlesztőket, akik munkájuk révén segítik a PHPNuke felhasználóit.

A HTML honlapokkal szemben egyértelmű előnyt jelent a PHPNuke, hiszen napra készen tartható külső segítség nélkül, könnyen kezelhető, jóval nagyobb szabadságot ad a felhasználó számára.

Az egyéb cms rendszerekkel szemben azonban vannak hátrányai, mint már korábban is említve lett. A frissítések folyamatosan akadoznak, valamint az a tény, hogy egyetlen személy koordinálja az egész folyamatot, ez sok fennakadást helyezhet kilátásba.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank