Kapcsolat

Wordpress CMS tartalomkezelő rendszer

A Wordpress eredetileg blogok létrehozásához készült, ezért csúfolják ma is blogmotornak, mindazok ellenére, hogy normál honlapok készíthetők ezzel a nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerrel.

A fejlesztők elsősorban a szabványokat, a használhatóságot és az esztétikát tartják szem előtt, ezért vált mára a leginkább közkedvelt programmá.

Elsősorban mégis egy publikálási rendszer a Wordpress, ezért a fejlesztések folyamatosan a gyorsaságra és a felhasználói élmény javítására vonatkoznak.

Nagy előnyt jelent a felhasználók számára, hogy akár otthoni számítógépre is telepíthető a rendszer, amennyiben PHP és mySQL futtatása biztosított. Ez elengedhetetlenül szükséges a hibamentes működéshez.

A Wordpress telepítése híresen egyszerű és ötperces, semmilyen szaktudást nem igényel, ezért is sokan szeretik.

A nyelvi támogatottság révén, nemzetközi vonalakon is terjeszthetők az oldalak, továbbá minden bejegyzéshez hozzárendelhetők különböző hírforrások.

Két különösen közkedvelt funkció az mp3 hozzáadása, valamint a különböző bejegyzéseken alkalmazható jelszóvédelem, így a megosztást korlátozni tudja a felhasználó, akár bejegyzésenként.

A Wordpress legnagyobb előnye a strukturált és ésszerű linkek, melyek letisztultak és érthetőek a keresőmotorok számára is, ezért nagyon hatékony keresőoptimalizálási szempontból.

A Wordpress olyan szövegformázó bővítményekkel rendelkezik, melyek esztétikusabbá, könnyen olvashatóvá teszik a cikkeket, bejegyzéseket. Nagy segítség azok számára, akik külső segítség nélkül töltik fel oldalaikat.

Az archiválás felhasználói igények szerint beállítható, akár dátum szerint, vagy szerző szerint automatizálható. Ez nem gátolja meg a honlap építőjét, hogy archív cikkekre linkeljen egy-egy bejegyzést. Ez a funkció könnyebbé teszi az olvasó számára a navigálást.

Hasonlóképpen teszi könnyűvé a navigálást a kereső eszköz, mely alapvető része a programnak. Nagy könnyebbség az olvasó számára, valamint könnyebben ott tartja őt az oldalon.

A moderálás több szempont szerint lehetséges, mely segít kiszűrni automatikusan a spammereket. Valamint nem utolsó szempont az értesítési funkció, mely segíti a felhasználót a naprakészen tartásban. Mindent figyelembe véve, a Wordpress kényelmes, könnyen kezelhető, valamint roppant keresőbarát program. Nagyon jó lehetőség nem csupán blogok létrehozására.

 
ajánlatkérés
 
    Honlapkészítés árajánlat
    KÉRJ AJÁNLATOT
    ONLINE


tippek, tanácsok
 
 
HÍREINK

A Google bejelentette, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki, az új keresőmotor a Kolibri névre hallgat. Egyik fontos funkciója, hogy a találati lista nem csak a keresőkifejezéseket igyekszik párosítani, hanem a honlapokon keresett kifejezés adott jelentésére igyekszik megfelelő válaszokat nyújtani. Ezért a honlapkészítés során figyelembe kell vennünk azt, hogy a tartalom ne csak a keresőnek készüljön, hanem a látogatóknak.

Itt az új Google algoritmus
 
kapcsolat
Telefon: (0036) 30 380 0000
Ügyfélszolgálatunkat az alábbi időpontokban hívhatod:
Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00

Fax számunk: (0036) 93 789 339

Vagy keress minket online: Online kapcsolatfevétel
Honlapkészítés facebook
 
2013 © honlapkeszites.com. Minden jog fenntartva.
Google PageRank